|
Forum Barcelona
Nie panikuj!!! Oto instrukcja obslugi Barcelony :) zwiedzanie, noclegi, transport, zakupy, jedzenie - to proste !
|
|
Ryzyko ...? |
| Autor |
Wiadomość |
noktovizor
|
Wysłany: 2010-06-27, 18:59 Ryzyko ...?
|
|
|
Witam, w październiku wybieram się do Barcelony już po raz drugi, jednak tym razem na własną rękę. Zarezerwowałem już sobie pokój dzięki stronie www.barcelona30.com, moje lokum znajduje się przy ulicy Gran De Gracia.
Wybrałem to miejsce z faktu iż jest tam wifi, wynika to z faktu że mam zamiar zabrać ze sobą laptopa, jednak moja znajoma ostatnio powiedziała mi że to nie jest dobry pomysł bo podobno bardzo kradną w Barcelonie. A fakt jest taki że jak będę wyruszał na miasto to sprzęt będzie w pokoju.
Powie mi ktoś czy tak może być że ryzyko zabrania laptopa jest duże czy to raczej strachy na lachy i nie ma czego się obawiać ?
Pozdrawiam i czekam na odzew. |
|
|
|
 |
A
|
Wysłany: 2010-06-30, 00:19
|
|
|
Witam
nie wiem jaki/gdzie wynakąłeś pokój,
ale wydaje mi się że złą famę B. 'zawdzięcza' kieszonkowcom,
złodziejom którzy 'pracują' na Ramblach, ulicach, w Metrze, lokalach barach ...
Jak piszesz, kompa zostawiałbyś w hotelu a nie nosił po mieście -
Ryzyko włamania jest b.małe a okradzenia przez obsługę hotelu chyba też.
pozostaje czas dojazdu z lotniska i wyjazdu , ale tu wystarczy nie popełniać błędów i np nie zostawiać torby na ziemi , nie dać odwrócić odwagi itp
ale też bez paranoi |
_________________ pozdrawiam
A |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|